Дизайн журналу
Дизайн журналу
Офіс

The Duplicated Edge

Офіс Дубльований край - це дизайн для Підготовчої школи-супутникової програми Toshin в місті Каваніші, Японія. Школа хотіла нових прийомів, консультацій та конференцій у вузькій кімнаті 110 м2 з низькою стелею. Ця конструкція пропонує відкритий простір, позначений різким трикутним прийомом та лічильником інформації, що розділяє простір на функціональні сутності. Лічильник покритий поступово висхідним білим металевим листом. Ця комбінація дублюється дзеркалами у задньому дворі та світловідбиваючими алюмінієвими панелями на стелі, що розширює простір на ширші розміри.

Назва проекту : The Duplicated Edge, Ім'я дизайнерів : Tetsuya Matsumoto, Прізвище клієнта : Matsuo Gakuin.

The Duplicated Edge Офіс

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.