Дизайн журналу
Дизайн журналу
Меблі Для Раковин

Eva

Меблі Для Раковин Натхнення дизайнера прийшло від мінімального дизайну та для використання його як тихої, але освіжаючої функції у просторі ванної кімнати. Це випливало з дослідження архітектурних форм і простого геометричного обсягу. Басейн може бути потенційно елементом, який визначає різні простори навколо і одночасно центральну точку в просторі. Він дуже простий у використанні, чистий і довговічний. Існує кілька варіантів, включаючи окрему, сидячу лавку та настінне кріплення, а також одно- або подвійну раковину. Варіанти кольору (кольори RAL) допоможуть інтегрувати дизайн у простір.

Назва проекту : Eva, Ім'я дизайнерів : iñaki leite, Прізвище клієнта : iñaki leite, architect.

Eva Меблі Для Раковин

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.