Дизайн журналу
Дизайн журналу
Миска З Оливками

Oli

Миска З Оливками OLI, візуально мінімалістичний об'єкт, був задуманий виходячи з його функції, ідеї приховувати ями, що виникають із конкретної потреби. За ним слідкували за спостереженнями за різними ситуаціями, потворністю ям та необхідністю підвищувати красу оливкової. Як упаковка двоякого призначення, Олі була створена таким чином, що колись відкрившись, вона підкреслила б фактор несподіванки. Дизайнер надихнувся формою оливки та її простотою. Вибір фарфору пов'язаний зі значенням самого матеріалу та його зручністю використання.

Назва проекту : Oli, Ім'я дизайнерів : Miguel Pinto Félix, Прізвище клієнта : MPFXDESIGN.

Oli Миска З Оливками

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.