Дизайн журналу
Дизайн журналу
Плакат

Chirming

Плакат Коли Сук був маленьким, вона побачила гарну птицю на горі, але птах швидко відлетіла, залишивши позаду лише звук. Вона підняла погляд в небо, щоб знайти птаха, але все, що вона могла бачити, - це гілки дерев та ліс. Птах продовжувала співати, але вона не мала уявлення, де це. З зовсім молодих птахів були до неї гілки дерев та великий ліс. Цей досвід змусив її візуалізувати звук птахів, як ліс. Звук птаха розслаблює розум і тіло. Це привернуло її увагу, і вона поєднала це з мандалою, яка візуально представляє зцілення та медитацію.

Назва проекту : Chirming, Ім'я дизайнерів : Sook Ko, Прізвище клієнта : Sejong University.

Chirming Плакат

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.