Дизайн журналу
Дизайн журналу
Табурет

Ane

Табурет Стілець Ane має суцільний брус з бруса, який, здається, плаває гармонійно, але незалежно від ніжок деревини над сталевим каркасом. Дизайнер зазначає, що сидіння, виготовлене вручну із сертифікованої екологічно чистої деревини, формується завдяки унікальному використанню декількох шматків однієї форми дерева, розміщених та вирізаних динамічно. Якщо сидіти на табуретці, невеликий підйом кута до спини та кути відхилення з боків закінчуються таким чином, що забезпечує природне, зручне сидяче положення. Стілець Ane має правильну ступінь складності, щоб створити елегантну обробку.

Назва проекту : Ane, Ім'я дизайнерів : Troy Backhouse, Прізвище клієнта : troy backhouse.

Ane Табурет

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.