Дизайн журналу
Дизайн журналу
Туалет Для Собак

PoLoo

Туалет Для Собак PoLoo - це автоматичний туалет, який допомагає собакам жити в спокої, навіть коли надворі гарна погода. Влітку 2008 року під час вітрильного відпочинку з трьома сімейними собаками Еліана Реджорі, кваліфікований матрос, розробив PoLoo. Зі своїм другом Аднаном Аль Мале замислив щось, що допоможе не тільки якості життя собак, а й покращить тих власників, які є літніми або інвалідами та не можуть вийти з дому в зимовий період. Це автоматично, уникайте запахів і простий у використанні, для перевезення, прибирання та ідеально підходить для тих, хто живе в квартирах, для власників будинків і човнів, готелів та курортів.

Назва проекту : PoLoo, Ім'я дизайнерів : Eliana Reggiori and Adnan Al Maleh, Прізвище клієнта : PoLoo.

PoLoo Туалет Для Собак

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.