Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Офісу

Brockman

Дизайн Офісу Як інвестиційна фірма, що базується на видобутку торгівлі, ефективність та продуктивність є ключовими аспектами бізнес-режиму. Дизайн спочатку надихнувся природою. Ще одне натхнення, помітне в дизайні, - це наголос на геометрії. Ці ключові елементи стояли на передньому плані конструкцій і тому були візуально переведені за допомогою використання геометричних та психологічних розумінь форми та простору. Зберігаючи престиж і репутацію комерційної будівлі світового класу, завдяки використанню скла та сталі народжується унікальна корпоративна арена.

Назва проекту : Brockman , Ім'я дизайнерів : Catherine Cheung, Прізвище клієнта : THE XSS LIMITED.

Brockman  Дизайн Офісу

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.