Дизайн журналу
Дизайн журналу
Календар

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Календар Ми з вами будуємо міста. Повідомлення, яке передає корпорація NTT East Corporate Sales Promotion, міститься в цьому календарі на робочому столі. Верхня частина аркушів календаря - вирізана з різнокольорових будівель, а перекриваються аркуші утворюють одне щасливе місто. Це календар, який можна насолоджуватися щомісячним зміною декорацій лінії будівель і наповнює вас відчуттям залишатися щасливим цілий рік.

Назва проекту : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, Ім'я дизайнерів : Katsumi Tamura, Прізвище клієнта : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Календар

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.