Дизайн журналу
Дизайн журналу
Сережки Та Кільце

Vivit Collection

Сережки Та Кільце Натхненний формами, знайденими в природі, колекція Vivit створює цікаве та цікаве сприйняття витягнутими формами та закрученими лініями. Шматки Vivit складаються з зігнутих 18-ти дюймових жовтих золотих аркушів з чорним покриттям родію на зовнішніх гранях. Сережки у формі листя оточують мочки вух, завдяки чому природні рухи створюють цікавий танець між чорним і золотим - приховуючи і розкриваючи жовте золото внизу. Синусотність форм та ергономічні атрибути цієї колекції представляють захоплюючу гру світла, тіней, відблисків та відбитків.

Назва проекту : Vivit Collection, Ім'я дизайнерів : Brazil & Murgel, Прізвище клієнта : Brazil & Murgel.

Vivit Collection Сережки Та Кільце

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.