Дизайн журналу
Дизайн журналу
Прилад Миттєвого Збільшення Губ

Xtreme Lip-Shaper® System

Прилад Миттєвого Збільшення Губ Система Xtreme Lip-Shaper® - перший у світі клінічно перевірений безпечний косметичний прилад для збільшення губ у домашніх умовах. Він використовує 3500-річний китайський метод «припікання» - іншими словами, всмоктування - в поєднанні з передовою технологією формування губ, щоб миттєво контурировать і нарощувати губи. Дизайн створює захоплюючу однодольну та подвійну губу нижньої губи, як і Анджеліна Джолі. Користувачі можуть окремо збільшувати верхню або нижню губу. Конструкція також побудована для підняття дуг лука Купідона, заповнення губних ям для підняття куточків старіння рота. Підходить для обох статей.

Назва проекту : Xtreme Lip-Shaper® System, Ім'я дизайнерів : Thienna Ho Ph.D., Прізвище клієнта : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Прилад Миттєвого Збільшення Губ

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.