Дизайн журналу
Дизайн журналу
Внутрішній Простір

Chua chu kang house

Внутрішній Простір Точкою голкорефлексотерапії в цьому будинку було з'єднати закриту зону в абсолютно нову візуальну тишу. Тим самим відновлюється певна історична та сира чарівність, щоб укрити порожнечу будинку. Нове житло завершується сюрпризом інтер’єру в інтер'єрі; суха та мокра кухня Кухня в межах кухні та їдальня в межах кухні. Житловий простір також був перерваний вражаючою арт-атакою, яка незабаром стала електричним електропроводкою особистого житла. Для доповнення загального акценту, шматочки теплого світла потрібні для плям по всіх кольорових стінах.

Назва проекту : Chua chu kang house, Ім'я дизайнерів : Don Lin, Прізвище клієнта : DSOD.

Chua chu kang house Внутрішній Простір

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.