Дизайн журналу
Дизайн журналу
Контейнер Для Сигарет / Гумок

Smartstreets-Smartbin™

Контейнер Для Сигарет / Гумок Смартбін з запатентованими контейнерами для сміття з унікальними можливостями, Smartbin ™ доповнює існуючу вуличну інфраструктуру, монтуючись у вигляді близнюка, спиною до спини будь-якого розміру або форми лампового столу чи вивіски, або в сольному форматі на стіни, перила та плінтуси. Це випускає нову, несподівану цінність від існуючих вуличних активів для створення мереж зручних, передбачувано розташованих бункерів для сигарет та гумок, які завжди знаходяться в межах досяжності, не додаючи безладу вуличній сцені. Smartbin перетворює догляд за вулицями у містах по всьому світу, забезпечуючи ефективну реакцію на сигарети та гумки.

Назва проекту : Smartstreets-Smartbin™, Ім'я дизайнерів : SMARTSTREETS LTD, Прізвище клієнта : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Контейнер Для Сигарет / Гумок

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.