Дизайн журналу
Дизайн журналу
Портативний Ультразвуковий Детектор Дефектів

Prisma

Портативний Ультразвуковий Детектор Дефектів Призма призначена для неінвазивного тестування матеріалів в самих екстремальних умовах. Це перший детектор, який ввімкнув вдосконалене зображення в режимі реального часу та 3D-сканування, що набагато полегшує інтерпретацію недоліків, скорочуючи час техніка на місці. Завдяки практично незнищенному корпусу та унікальним безліччю режимів огляду, Prisma може охопити всі тестові програми - від нафтопроводів до аерокосмічних компонентів. Це перший детектор з інтегральним записом даних та автоматичним створенням звітів у форматі PDF. Підключення до бездротового зв'язку та Ethernet дозволяє легко модернізувати або діагностувати пристрій.

Назва проекту : Prisma, Ім'я дизайнерів : LA Design , Прізвище клієнта : Sonatest.

Prisma Портативний Ультразвуковий Детектор Дефектів

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.