Дизайн журналу
Дизайн журналу
Наклейка Коду Qr

Marketplace on the Move

Наклейка Коду Qr Новий спосіб продати свій автомобіль скрізь! Лише на сайті www.krungsriautomarketplace.com, де ви можете розмістити інформацію про продаж свого автомобіля, і ми виготовимо наклейку QR Code на основі унікальної веб-адреси вашого переліченого автомобіля, а ваш вибраний дизайн наклейки потім доставить на ваше місце, щоб ви могли прикріпити наклейку на свій автомобіль! !! Для Покупця просто скануйте QR-код, який ви бачите на автостоянці Продавця у універмагах, кав’ярнях, будинках тощо. Доступ до деталей автомобіля миттєво. Зателефонуйте продавцю і перевірте це. Все раптом трапляється там, де ви обидва !!!

Назва проекту : Marketplace on the Move, Ім'я дизайнерів : Krungsri Auto, Прізвище клієнта : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Наклейка Коду Qr

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.