Дизайн журналу
Дизайн журналу
Календар

good morning original calendar 2012 “Farm”

Календар Ферма - календар з паперових комплектів з тваринами. Повністю зібраний він робить чудову мініатюрну ферму в комплекті з шістьма різними тваринами.

Назва проекту : good morning original calendar 2012 “Farm”, Ім'я дизайнерів : Katsumi Tamura, Прізвище клієнта : good morning inc..

good morning original calendar 2012 “Farm” Календар

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.