Дизайн журналу
Дизайн журналу
Публічне Мистецтво

Flow With The Sprit Of Water

Публічне Мистецтво Часто навколишнє середовище забруднюється між- та внутрішньоособистими дисонансами їх мешканців, що призводить до видимого та невидимого хаосу в оточенні. Несвідомий ефект цього розладу полягає в тому, що мешканці регресують у неспокій. Це звичне та циклічне збудження впливає на тіло, розум та дух. Скульптури скеровують, доглядають, очищають та зміцнюють позитивне «чі» простору, зосереджуючи увагу на приємних та мирних результатах. З тонким зрушенням їхнього середовища громадськість орієнтується на рівновагу між їх внутрішньою та зовнішньою реальністю.

Назва проекту : Flow With The Sprit Of Water, Ім'я дизайнерів : Iutian Tsai, Прізвище клієнта : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Публічне Мистецтво

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.