Дизайн журналу
Дизайн журналу
Регульована Настільна Лампа

Poise

Регульована Настільна Лампа Акробатичний зовнішній вигляд Poise, настільної лампи, розробленої Робертом Дабі з Unform.Studio, переключається між статичною та динамічною та великою чи маленькою поставою. Залежно від пропорції між його освітленим кільцем і рукою, яка його тримає, виникає пересічна або дотична лінія до кола. При розміщенні на вищій полиці кільце може нависати над полицею; або, нахиливши кільце, воно може торкнутися навколишньої стіни. Метою цієї регульованості є залучення власника до творчого залучення та грати із джерелом світла пропорційно до інших оточуючих його об'єктів.

Назва проекту : Poise, Ім'я дизайнерів : Dabi Robert, Прізвище клієнта : unform.

Poise Регульована Настільна Лампа

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.