Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ліжко Для Котів

Catzz

Ліжко Для Котів При розробці ліжка для котів Catzz натхнення черпали потреби котів і господарів, а також об’єднання функцій, простоти та краси. Під час спостереження за котами їх унікальні геометричні риси надихнули на чисту і впізнавану форму. Деякі характерні поведінкові зразки (наприклад, рух вух) увійшли в досвід користування котом. Крім того, маючи на увазі власників, метою було створити предмет меблів, який вони могли б налаштувати та з гордістю демонструвати. Більше того, важливо було забезпечити легке обслуговування. Все це забезпечує гладкий геометричний дизайн та модульна структура.

Назва проекту : Catzz, Ім'я дизайнерів : Mirko Vujicic, Прізвище клієнта : Mirko Vujicic.

Catzz Ліжко Для Котів

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.