Дизайн журналу
Дизайн журналу
Робота По Догляду За Домашніми Тваринами

Puro

Робота По Догляду За Домашніми Тваринами Завданням дизайнера було вирішити проблеми в вихованні собак на 1 особу. Тривожні розлади собачих тварин та фізіологічні проблеми кореняться від тривалого періоду відсутності доглядачів. Завдяки невеликим житловим приміщенням опікуни поділили побутове середовище з тваринами-супутниками, що спричинило санітарні проблеми. Надихнувшись від больових точок, дизайнер придумав робочого догляду, який 1. грає та взаємодіє з тваринами-компаньйонами, підкидаючи частування, 2. очищає пил і крихту після внутрішніх заходів; 3. приймає запахи та шерсть, коли тварини-компаньйони відпочинок.

Назва проекту : Puro, Ім'я дизайнерів : TAEUK HAM, Прізвище клієнта : TAEUK HAM.

Puro Робота По Догляду За Домашніми Тваринами

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.