Дизайн журналу
Дизайн журналу
Упаковані Коктейлі

Boho Ras

Упаковані Коктейлі Бохо Рас продає упаковані коктейлі, приготовлені з найкращих місцевих індійських напоїв. Продукт містить богемну атмосферу, яка фіксує нетрадиційний художній спосіб життя, а візуальність продукту - це абстрактне зображення кайфу, який отримує споживач після випиття коктейлю. Це прекрасно вдалося досягти середини, де зустрічаються Global and Local, де вони зливаються, щоб утворити Glocal Vibe для продукту. Boho Ras продає чисті алкогольні напої в 200 мл пляшки, а упаковані коктейлі в 200 мл і 750 мл.

Назва проекту : Boho Ras, Ім'я дизайнерів : Abhijeet Thakur, Прізвище клієнта : Abhijeet Thakur.

Boho Ras Упаковані Коктейлі

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.