Дизайн журналу
Дизайн журналу
Розумні Меблі

Fluid Cube and Snake

Розумні Меблі Hello Wood створив лінійку меблів для вулиць із розумними функціями для громадських приміщень. Переробили жанр меблів для громадськості, вони розробили візуально привабливі та функціональні інсталяції, які мають освітлювальну систему та USB-розетки, що вимагало інтеграції сонячних батарей та батарей. Змія - це модульна структура; його елементи є змінними, щоб відповідати даному сайту. Fluid Cube - це нерухома одиниця зі скляною поверхнею із сонячними елементами. Студія вважає, що мета дизайну - перетворити предмети повсякденного користування в люблячі предмети.

Назва проекту : Fluid Cube and Snake, Ім'я дизайнерів : Hello Wood, Прізвище клієнта : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Розумні Меблі

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.