Дизайн журналу
Дизайн журналу
Модуль Котячих Меблів

Polkota

Модуль Котячих Меблів Якщо у вас є кішка, ви, мабуть, мали принаймні дві з цих трьох проблем, вибираючи для неї житло: відсутність естетики, стійкості та комфорту. Але цей підвісний модуль вирішує ці проблеми, поєднуючи три фактори: 1) Мінімалізм дизайну: простота форми та мінливість кольорового дизайну; 2) Екологічно чисті: деревні відходи (тирса, стружка) безпечні для здоров'я кота та власника; 3) Універсальність: модулі поєднуються між собою, що дозволяє створити окрему квартиру для котів всередині вашого будинку.

Назва проекту : Polkota, Ім'я дизайнерів : Nadezhda Kiseleva, Прізвище клієнта : Nadezhda Kiseleva.

Polkota Модуль Котячих Меблів

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.