Дизайн журналу
Дизайн журналу
Чохол Для Ноутбука

Olga

Чохол Для Ноутбука Корпус для ноутбука зі спеціальним ремінцем і спеціально закріпіть іншу систему чохлів. За матеріал я взяв вторинну шкіру. Є кілька кольорів, з яких кожен може підібрати свій власний. Моєю метою було зробити простий, цікавий чохол для ноутбука, де легко доглядати за системою догляду та де ви можете зафіксувати інший футляр, якщо вам доведеться носити із собою для перевірки Mac book pro та Ipad або mini Ipad. Ви можете носити парасольку або газету під футляром. Легко змінюється кейс для кожного попиту.

Плащ

UMBRELLA COAT

Плащ Цей плащ - це поєднання дощового пальто, парасольки та водонепроникних штанів. Залежно від погодних умов та кількості опадів його можна регулювати до різних рівнів захисту. Його унікальна особливість полягає в тому, що він поєднує в одному предметі плащ і парасольку. З «парасольковим плащем» ваші руки вільні. Також він може бути ідеальним для занять спортом, як їзда на велосипеді. Крім того, на переповненій вулиці ви не натикаєтесь на інші парасольки, оскільки парасолька-капюшон простягається над вашими плечима.

Перстень

Doppio

Перстень Це захоплююча коштовність містичного характеру. «Доппіо» у своїй спіралеподібній формі рухається у двох напрямках, що символізують чоловічий час: їхнє минуле та їхнє майбутнє. Він несе в собі срібло та золото, які представляють розвиток чеснот людського духу протягом усієї його історії на Землі.

Кільце І Кулон

Natural Beauty

Кільце І Кулон Колекція Natural Beauty була створена як данина амазонському лісу, спадщина не лише Бразилії, а й усього світу. Ця колекція поєднує в собі красу природи з чуттєвістю жіночих кривих, де прикраси формують і пестять тіло жінки.

Намисто

Sakura

Намисто Намисто дуже гнучко і виготовляється з різних частин, які легко спаяні разом, щоб красиво каскадувати на жіночій шиї. Центральні квіти з правого боку обертаються, і є можливість використовувати лівий коротший шматочок намиста окремо як брошку. Кольє дуже легке, враховуючи тривимірну форму та складність шматка. Вага брутто для неї становить 362,50 грама, це 18 карат, 518,75 карата каменю та алмазів

Шовковий Чотириногий

Passion

Шовковий Чотириногий "Пристрасть" - один із об'єктів "З повагою". Приємно складіть шовковий шарф на кишеньковий квадрат або оформіть його як твір мистецтва і змусьте його прожити все життя. Це як гра - кожен об’єкт має більше однієї функції. "З повагою" втілює ніжне співвідношення старих ремесел та сучасних дизайнерських об'єктів. Кожен дизайн є унікальним витвором мистецтва і розповідає іншу історію. Уявіть собі місце, де кожна маленька деталь розповідає історію, де якість - цінність життя, а найбільша розкіш - це вірність собі. Тут вас зустрічають "З повагою". Нехай мистецтво зустріне Тебе і старіє з тобою!