Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ювелірні Вироби

odyssey

Ювелірні Вироби Основна ідея одісеї мономером передбачає покриття об’ємних, геометричних фігур з малюнком шкіри. З цього випливає взаємодію ясності та спотворення, прозорості та прихованості. Всі геометричні фігури та візерунки можна комбінувати за бажанням, змінювати та доповнювати доповненнями. Ця захоплююча, проста ідея дозволяє створити майже невичерпний діапазон конструкцій, ідеально співзвучних можливостям, пропонованим швидким прототипуванням (3D-друк), оскільки кожен клієнт може виготовити повністю індивідуальний та унікальний товар (відвідайте: www.monomer. eu-магазин).

Тактильна Тканина

Textile Braille

Тактильна Тканина Промислова універсальна жакардова текстильна думка як перекладач для незрячих людей. Цю тканину можуть читати люди з хорошим зором, і вона призначена для того, щоб допомогти сліпим людям, які починають втрачати зір або мають проблеми із зором; для того, щоб вивчити систему брайля з дружньою та звичайною матеріалом: тканиною. Він містить алфавіт, цифри та розділові знаки. Не додано кольорів. Це продукт у сірій гамі, як принцип несприйняття світла. Це проект із соціальним значенням і виходить за рамки комерційного текстилю.

Окуляри

Mykita Mylon, Basky

Окуляри Колекція MYKITA MYLON виготовлена з легкого поліамідного матеріалу, що відрізняється чудовою індивідуальною регульованістю. Цей спеціальний матеріал створюється пошарово завдяки техніці Selective Laser Sintering (SLS). Переосмислюючи традиційну форму окулярів для окулярів панто, кругла та овальна форма, яка була модною у 1930-х роках, модель BASKY додає цій колекції окулярів нове обличчя, яке спочатку було розроблено для використання у спорті.

Годинник

Ring Watch

Годинник Кільцевий годинник являє собою максимальне спрощення традиційного наручного годинника шляхом його усунення чисел та рук на користь двох кілець. Цей мінімалістичний дизайн забезпечує як чистий, так і простий вигляд, який ідеально поєднується з привабливою естетикою годинника. Корона для підпису все ще забезпечує ефективний засіб для зміни години, тоді як його прихований екран електронної фарби демонструє яскраві кольорові смуги з винятковою чіткістю, зрештою, підтримуючи аналоговий аспект, забезпечуючи також триваліший термін служби акумулятора.

Браслет

Fred

Браслет Існує безліч різних видів браслетів і браслетів: дизайнерські, золоті, пластикові, дешеві і дорогі ... але красиві, як вони є, всі вони завжди просто і тільки браслети. Фред - це щось більше. Ці манжети у своїй простоті відроджують благородство старих часів, але вони сучасні. Їх можна носити як на голі руки, так і на шовковій блузці або чорному светрі, і вони завжди додадуть нотку класу особі, яка їх носить. Ці браслети унікальні тим, що приходять як пара. Вони дуже легкі, що робить їх носіння незабутнім. Одягаючи їх, можна, безумовно, помітити!

Намисто Та Брошка

I Am Hydrogen

Намисто Та Брошка Дизайн натхненний неоплатонічною філософією макрокосму та мікрокосму, бачачи однакові візерунки, відтворені на всіх рівнях космосу. Посилаючись на золото-співвідношення та послідовність висівок, намисто має математичний дизайн, який імітує фігури філотаксису, що спостерігаються в природі, як це спостерігається у соняшників, маргариток та інших інших рослин. Золотий торус являє собою Всесвіт, укладений у тканину простору-часу. "Я є водородом" одночасно представляє модель "Загальної константи дизайну" і модель самого Всесвіту.