Дизайн журналу
Дизайн журналу
Колекція Жіночого Одягу

Macaroni Club

Колекція Жіночого Одягу Колекція, клуб «Макарони», натхненна макаронами з середини 18 століття, що пов'язують їх із людьми, що залежать від логотипу. Макарони були терміном для чоловіків, які перевищували звичайні межі моди в Лондоні. Вони були логотипом манії 18 століття. Ця колекція має на меті показати силу логотипу від минулого до сьогодення та створює Macaroni Club як бренд сам по собі. Деталі дизайну натхненні костюмами макаронів 1770 року та сучасним модним трендом з надзвичайними обсягами та довжиною.

Годинник

Argo

Годинник Argo by Gravithin - це годинник, дизайн якого надихає секстант. На ній є гравірований подвійний циферблат, доступний у двох відтінках, глибокому синьому та чорноморському, на честь міфічних пригод корабля Арго. Його серце б'ється завдяки швейцарському кварцовому руху Ronda 705, а сапфірове скло та міцна матована сталь 316 л забезпечують ще більший опір. Він також є водостійким 5ATM. Годинник випускається у трьох різних кольорах корпусу (золотому, сріблястому та чорному), двох відтінках циферблату (Deep Blue та Black Sea) та шести моделях ременів, у двох різних матеріалах.

Колекція Жіночого Одягу

Hybrid Beauty

Колекція Жіночого Одягу Дизайн колекції Hybrid Beauty полягає у використанні милості як механізму виживання. Основні милі риси - це стрічки, фальбони та квіти, і їх переробляють традиційними методами млин та кутюр. Це відтворює старі методи кутюр до сучасного гібриду, який є романтичним, темним, але також вічним. Весь процес дизайну Hybrid Beauty сприяє стійкості для створення вічних дизайнів.

Перстень

Ohgi

Перстень Мімая Дейл, дизайнер кільця Огі, передав символічне повідомлення з цим кільцем. Її натхнення на ринг прийшло з позитивних значень, які мають японські фанати складання та того, як їх люблять у японській культурі. Вона використовує 18K жовте золото і сапфір для матеріалу, і вони виходять розкішною аурою. Більше того, відкидний вентилятор сидить на кільці під кутом, який надає неповторну красу. Її дизайн - це єдність між Сходом і Заходом.

Перстень

Gabo

Перстень Кільце Gabo було розроблено для того, щоб заохотити людей переглянути ще одну грайливу сторону життя, яка зазвичай втрачається, коли настає доросле життя. Дизайнер надихнувся спогадами спостерігати за сином, граючи з його барвистим магічним кубиком. Користувач може грати з кільцем, обертаючи два незалежні модулі. Роблячи це, набори кольорів дорогоцінних каменів або положення модулів можуть бути підібрані або невідповідні. Окрім грайливого аспекту, користувач має вибір носити інше кільце щодня.

Кільце

Dancing Pearls

Кільце Танцюючі перлини серед бурхливих морських хвиль - це результат натхнення з океану та перлин, і це кільце 3D-моделі. Це кільце розроблено з поєднанням золота та різнокольорових перлин зі спеціальною структурою для реалізації руху перлів між шумливими хвилями океану. Діаметр труби був обраний належного розміру, що робить конструкцію досить міцною, щоб зробити модель технологічною.