Дизайн журналу
Дизайн журналу
Сучасний Платтяний Ледачок

Le Maestro

Сучасний Платтяний Ледачок Le Maestro революціонізує взуттєве взуття, включаючи титановий «матричний каблук» з титановим металевим прямим металом (DMLS). "Матричний каблук" зменшує візуальну масу ділянки на підборах і демонструє структурну цілісність взуття. Щоб доповнити елегантний вамп, для чіткого асиметричного дизайну верху використовується високозерна шкіра. Інтеграція п’яткової секції у верхню частину тепер складена у витончений і вишуканий силует.

Сучасний Ципао

The Remains

Сучасний Ципао Натхнення - від китайських мощей, "Кераміка" - це найбільше представництво, яке є найпопулярнішим незалежно від королівської та людей. У моєму дослідженні навіть сьогодні основні китайські естетичні стандарти моди та фен-шуй (дизайн інтер’єру та довкілля) не змінюються. Їм подобається проглядати, шарувати і бажати. Я хотів би створити Qipao, щоб наблизити наслідки та особливості кераміки від старої династії до сучасної моди. І провокує людей, які забувають свою культуру та етнічну приналежність кожного разу, коли ми перебуваємо в i-поколінні.

Брошка

Chiromancy

Брошка Кожна людина унікальна та оригінальна. Це видно навіть на візерунках на наших пальцях. Намальовані лінії та знаки наших рук теж досить оригінально. Крім того, кожна людина має цілий ряд каменів, які за своєю якістю близькі до них або пов’язані з особистими подіями. Всі ці особливості надають мислячому спостерігачеві стільки повчальних та привабливих, що дозволяє створювати персоналізовані прикраси на основі цих ліній та знаків окремих речей. Цей вид орнаменту та прикрас - формує ваш Особистий арт-код

Ювелірні Вироби

Angels OR Demons

Ювелірні Вироби Ми спостерігаємо постійну битву між добром і злом, темрявою і світлом, день і ніч, хаос і порядок, війну і мир, героя і лиходія щодня. Незалежно від нашої релігії чи національності, нам розповіли історію наших постійних супутників: ангел, що сидить на правому плечі, і демон зліва, ангел переконує нас робити добро і фіксує наші добрі справи. Він диявол переконує нас робити погано і веде облік наших поганих вчинків. Ангел - метафора нашого "суперрего", а диявол означає "Ід" і постійну битву між совістю і несвідомим.

Ювелірні Вироби

Poseidon

Ювелірні Вироби Ювелірна прикраса, яку я дизайн, виражає мої почуття. Він представляє мене як художника, дизайнера, а також як особистість. Спусковий механізм створення Посейдона був встановлений у найтемніші години мого життя, коли я почував себе переляканим, вразливим та потребував захисту. Перш за все, я створив цю колекцію для використання в самозахисті. Незважаючи на те, що це поняття зникло протягом усього проекту, воно все ще існує. Посейдон (бог моря і «Земляний шейкер», землетрусів у грецькій міфології) - моя перша офіційна колекція і спрямована на сильних жінок, що мали на меті дати відчувати власність відчуття сили та впевненості.

Ювелірні Вироби

odyssey

Ювелірні Вироби Основна ідея одісеї мономером передбачає покриття об’ємних, геометричних фігур з малюнком шкіри. З цього випливає взаємодію ясності та спотворення, прозорості та прихованості. Всі геометричні фігури та візерунки можна комбінувати за бажанням, змінювати та доповнювати доповненнями. Ця захоплююча, проста ідея дозволяє створити майже невичерпний діапазон конструкцій, ідеально співзвучних можливостям, пропонованим швидким прототипуванням (3D-друк), оскільки кожен клієнт може виготовити повністю індивідуальний та унікальний товар (відвідайте: www.monomer. eu-магазин).