Дизайн журналу
Дизайн журналу
Навчальний Продукт

Shine and Find

Навчальний Продукт Найважливішою перевагою цього продукту є простота навчання та вдосконалення пам’яті. У Shine and Find кожне Сузір’я створене практично, і цей виклик неодноразово практикується. Це робить на увазі міцний образ. Навчання таким чином, практичне і вивчати та повторювати, не є нудним і робить більш міцною пам'ять і приємною. Це дуже емоційно, інтеракційно, просто, чисто, мінімально і сучасно.

Готель

Yu Zuo

Готель Цей готель розташований у стінах храму Даї, внизу гори Тай. Мета дизайнерів полягала в тому, щоб перетворити дизайн готелю, щоб забезпечити гостям спокійне та комфортне житло, і в той же час дозволити гостям відчути неповторну історію та культуру цього міста. Використовуючи прості матеріали, світлі тони, м'яке освітлення та ретельно підібрані твори мистецтва, простір відображає відчуття як історії, так і сучасності.

Тренажер Для Оператора Навантажувача

Forklift simulator

Тренажер Для Оператора Навантажувача Симулятор для оператора навантажувача з "Шереметьєво-Карго" - це спеціальна машина, призначена для навчання водіїв навантажувачів та перевірки кваліфікації. Він являє собою кабіну з системою управління, сидінням і розкладним панорамним екраном. Основним матеріалом корпусу тренажера є метал; також є пластикові елементи та ергономічні накладки з цільної пінополіуретану.

Виставка

City Details

Виставка Вітрина дизайнерських рішень для елементів архітектури City Details проходила з 3 по 5 жовтня 2019 року в Москві. На площі 15 000 квадратних метрів були представлені вдосконалені концепції елементів архітектури, спортивних і ігрових майданчиків, освітлювальних рішень та функціональних міських предметів мистецтва. Інноваційне рішення було використано для організації виставкової площі, де замість рівних рядів стендів для експонентів була побудована робоча міська мініатюрна модель зі всіма специфічними компонентами, такими як: міська площа, вулиці, сквер.

Житловий Будинок

Brooklyn Luxury

Житловий Будинок Натхненний пристрастю клієнта до багатих історичних резиденцій, цей проект являє собою адаптацію функціоналізму та традиції до намірів сьогодення. Таким чином, обраний класичний стиль, адаптований та стилізований до канонів сучасного дизайну та сучасних технологій, нові матеріали хорошої якості сприяли створенню цього проекту - справжньої перлини Нью-Йоркської архітектури. Очікувані витрати перевищуватимуть 5 мільйонів американських доларів, запропонують передумови для створення стильного та розкішного інтер’єру, але також функціонального та комфортного.

Нова Модель Споживання

Descry Taiwan Exhibition

Нова Модель Споживання Виставка на гірському Алішані, відомій туристичній визначній пам'ятці Тайваню, поєднує мистецтва з традиційною тайваньською чайною промисловістю. Спільна співпраця цієї виставки може вивести новий бізнес-модуль. На кожному пакеті туристи можуть побачити різні вирази, що передають одну і ту ж тему, & amp; quot; Тайвань. & Amp; quot; Занурившись в красиві пейзажі Тайваню, відвідувачі будуть глибше розуміти тайванську чайну культуру та індустрію.