Дизайн журналу
Дизайн журналу
Публічне Мистецтво

Flow With The Sprit Of Water

Публічне Мистецтво Часто навколишнє середовище забруднюється між- та внутрішньоособистими дисонансами їх мешканців, що призводить до видимого та невидимого хаосу в оточенні. Несвідомий ефект цього розладу полягає в тому, що мешканці регресують у неспокій. Це звичне та циклічне збудження впливає на тіло, розум та дух. Скульптури скеровують, доглядають, очищають та зміцнюють позитивне «чі» простору, зосереджуючи увагу на приємних та мирних результатах. З тонким зрушенням їхнього середовища громадськість орієнтується на рівновагу між їх внутрішньою та зовнішньою реальністю.

Дизайн Бренду

Queen

Дизайн Бренду Розширений дизайн заснований на концепції королеви та шахової дошки. Завдяки двом кольорам чорному та золотому, дизайн повинен передати відчуття високого класу та перетворити візуальне зображення. Окрім металевих та золотих ліній, що використовуються у самому виробі, елемент сцени побудований для того, щоб унеможливити шахове військове враження, і ми використовуємо координацію сценічного освітлення для створення диму та світла війни.

Скульптура

Atgbeyond

Скульптура Сіань розташований на стартовому місці Великого шовкового шляху. У творчому дослідницькому процесі мистецтва вони поєднують сучасну природу готелю марки Xi'an W, особливу історію та культуру Xi'an та чудові мистецькі історії династії Тан. Поп у поєднанні з графіті-мистецтвом став мистецьким вираженням готелю W, який мав глибокий вплив.

Ребрендинг Гавані Yong

Hak Hi Kong

Ребрендинг Гавані Yong Пропозиція використовує три концепції для відновлення системи ІС для рибальського порту Йонг-Ан. Перший - це створення нового логотипу із специфічним візуальним матеріалом, витягнутим із культурних особливостей громади Хакка. Наступним кроком є перевтілення розважального досвіду, потім створіть два персонажі талісмана, що представляють, і нехай вони з’являться в нових атракціонах для наведення туриста в порт. І останнє, але не менш важливе, стругання дев’яти плям всередині, оточення розважальних заходів та смачної кухні.

Виставковий Дизайн

Tape Art

Виставковий Дизайн У 2019 році візуальну вечірку ліній, кольорові шматки та флуоресценцію виблискували Тайбей. Це виставка мистецтва Tape That, організована FunDesign.tv та Tape That Collective. Різні проекти з незвичайними ідеями та технікою були представлені у 8 стрічкових арт-інсталяціях та експонували понад 40 стрічкових картин разом із відеозаписами про творчість художників у минулому. Вони також додавали блискучих звуків та світла, щоб перетворити подію на захоплююче мистецтво, а матеріали, які вони застосовували, включали тканинні стрічки, клейкі стрічки, паперові стрічки, казки для упаковки, пластикові стрічки та фольги.

Монтажне Мистецтво

Inorganic Mineral

Монтажне Мистецтво Натхнений глибокими почуттями до природи та досвідом архітектора, Лі Чі зосереджується на створенні унікальних ботанічних мистецьких установок. Розмірковуючи над природою мистецтва та досліджуючи творчі прийоми, Лі перетворює життєві події у формалізовані художні твори. Тема цієї серії робіт - дослідити природу матеріалів та те, як матеріали можна реконструювати за допомогою естетичної системи та нової перспективи. Лі також вважає, що перероблення та реконструкція рослин та інших штучних матеріалів може зробити природний ландшафт емоційно вплинутим на людей.