Дизайн журналу
Дизайн журналу
Подкаст

News app

Подкаст Новини - це програма для інтерв'ю для аудіоінформації. Його надихає плоский дизайн яблучного iOS з ілюстраціями для ілюстрації інформаційних блоків. Візуально фон має електричний синій колір як завдання, щоб блоки виділялися. Цільових графічних елементів дуже мало - зробити додаток простим у використанні, не відволікаючи користувача або втрачаючи його.

Упаковка Для Корейської Здорової Їжі

Darin

Упаковка Для Корейської Здорової Їжі Дарін створений для того, щоб звільнити сучасних людей від небажання традиційних харчових продуктів Кореї в суспільстві втоми, що відрізняються простою, графічною чіткістю в доставці пакунків для почуттів сучасних людей, на відміну від нерозроблених зображень, які використовували традиційні корейські магазини здорової їжі . Всі конструкції зроблені з мотивів кровообігу, що візуалізують мету - забезпечити життєздатність та здоров'я втомленим 20-х та 30-х.

3D-Анімація

Alignment to Air

3D-Анімація Що стосується творчої анімації листів, то Джин почав з алфавіту А. І, коли мова йде про крок до концепції, він намагався бачити більш енергійні настрої, що відображаються на його філософії, яка є досить активною, але одночасно організованою. Попутно він виступив із суперечливими словами, ретельно виступаючими за свою ідею, таким чином, як прирівнятись до повітря, що є назвою цього проекту. Зважаючи на це, анімація представляє більш точні та делікатні моменти на першому слові. З іншого боку, це закінчується досить гнучким і вільним настроєм, щоб виявити останню букву.

Веб-Дизайн Та Ux

Si Me Quiero

Веб-Дизайн Та Ux Веб-сайт Sí, Me Quiero - це простір, який допомагає бути собою. Для реалізації проекту необхідно було провести співбесіди та дослідити соціальний та культурний контекст стосовно жінок; її проекція в суспільстві і на себе. Було зроблено висновок, що павутина буде супроводом і здійснюватиметься з підходом, щоб допомогти любити себе. У дизайні це відображається простота з нейтральними тонами з використанням червоних контрастів, щоб привернути увагу до певних дій, кольорів марки книги, опублікованої клієнтом. Натхнення прийшло від мистецтва конструктивізму.

Дизайн Етикетки Вина

314 Pi

Дизайн Етикетки Вина Експериментувати з дегустацією вина - це нескінченний процес, що веде до нових шляхів та розбіжних ароматів. Нескінченна послідовність pi, ірраціональне число з нескінченними десятичниками, не знаючи останнього з них, були натхненником назви цих вин без сульфітів. Дизайн має на меті приділити особливості 3,14 винних серій у центрі уваги, а не приховувати їх серед малюнків чи графіки. Дотримуючись мінімалістичного та простого підходу, етикетка показує лише реальні характеристики цих природних вин, оскільки їх можна спостерігати в зошиті енолога.

Книга

ZhuZi Art

Книга Серія книжкових видань для зібраних творів традиційної китайської каліграфії та живопису видає Художній музей Нанкін Чжузі. Своєю багаторічною історією та вишуканою технікою традиційні китайські картини та каліграфія дорожать своєю високохудожньою та практичною привабливістю. При розробці колекції абстрактні форми, кольори та лінії використовувались для створення послідовної чуттєвості та виділення порожнього простору у ескізі. Легко збігається з художниками в традиційних стилях живопису та каліграфії.