Дизайн журналу
Дизайн журналу
Упаковка Тортів З Шахової Палички

K & Q

Упаковка Тортів З Шахової Палички Це дизайн упаковки для хлібобулочних виробів (палички тортів, фінансистів). При співвідношенні довжини до ширини 8: 1 сторони цих рукавів надзвичайно довгі і вкриті шаблоном. Візерунок продовжується на передній частині, де також розміщене центральне вікно, через яке видно вміст гільзи. Коли всі вісім рукавів, що містяться в цьому подарунковому наборі, вирівняні, виявляється красивий картатий візерунок шахової дошки. K & amp; Q робить ваш особливий привід настільки ж елегантним, як час чаю короля і королеви.

Упаковка Вафельних Тортів

Miyabi Monaka

Упаковка Вафельних Тортів Це дизайн упаковки для вафельних тортів, наповнених варенням з квасолі. Пакети розроблені з мотивами татамі, щоб викликати японську кімнату. Вони також придумали дизайн упаковки в стилі рукавів на додаток до пакетів. Це дозволило (1) показати традиційний камін, унікальну особливість чайної кімнати та (2) створити чайні кімнати у 2-матових, 3-матних, 4,5-матних, 18-матових та різних інших розмірах. Спинки упаковок прикрашені дизайном, відмінним від мотивами татамі, тому їх можна продати окремо.

Фотомистецтво

Forgotten Paris

Фотомистецтво Забутий Париж - це чорно-білі фотографії старих підпільниць французької столиці. Цей дизайн є репертуаром місць, які мало хто знає, оскільки вони незаконні та важкодоступні. Матьє Був'є вже десять років досліджує ці небезпечні місця, щоб відкрити це забуте минуле.

Упаковані Коктейлі

Boho Ras

Упаковані Коктейлі Бохо Рас продає упаковані коктейлі, приготовлені з найкращих місцевих індійських напоїв. Продукт містить богемну атмосферу, яка фіксує нетрадиційний художній спосіб життя, а візуальність продукту - це абстрактне зображення кайфу, який отримує споживач після випиття коктейлю. Це прекрасно вдалося досягти середини, де зустрічаються Global and Local, де вони зливаються, щоб утворити Glocal Vibe для продукту. Boho Ras продає чисті алкогольні напої в 200 мл пляшки, а упаковані коктейлі в 200 мл і 750 мл.

Подкаст

News app

Подкаст Новини - це програма для інтерв'ю для аудіоінформації. Його надихає плоский дизайн яблучного iOS з ілюстраціями для ілюстрації інформаційних блоків. Візуально фон має електричний синій колір як завдання, щоб блоки виділялися. Цільових графічних елементів дуже мало - зробити додаток простим у використанні, не відволікаючи користувача або втрачаючи його.

Упаковка Для Корейської Здорової Їжі

Darin

Упаковка Для Корейської Здорової Їжі Дарін створений для того, щоб звільнити сучасних людей від небажання традиційних харчових продуктів Кореї в суспільстві втоми, що відрізняються простою, графічною чіткістю в доставці пакунків для почуттів сучасних людей, на відміну від нерозроблених зображень, які використовували традиційні корейські магазини здорової їжі . Всі конструкції зроблені з мотивів кровообігу, що візуалізують мету - забезпечити життєздатність та здоров'я втомленим 20-х та 30-х.