Дизайн журналу
Дизайн журналу
Подарунковий Набір Для Гурманів

Saintly Flavours

Подарунковий Набір Для Гурманів Saintly Flavors - подарунковий набір для гурманів, який орієнтований на споживачів магазинів високого класу. Слідуючи тенденції, в якій їжа та їдальня стали модними, натхнення для проекту приходить з тематики католицизму Met Gala 2018 року. Джеремі Бонгу Канг намагався створити вигляд, який кидається в очі споживачам крамниць високого класу, використовуючи прикрашений і традиційний офортний стиль ілюстрацій для представлення багатої традиції мистецтва та високоякісного приготування їжі в католицьких монастирях.

Публічний Художній Простір

Dachuan Lane Art Installation

Публічний Художній Простір Провулок Дачуань Ченду, Західний берег річки Цзіньцзян, - це історична вулиця, що з'єднує руїни стіни міста Східних воріт Ченду. У проекті арку провулку Дачуань в історії було перебудовано старим способом на початковій вулиці, а історію цієї вулиці розповіла вулична арт-інсталяція. Втручання арт-інсталяції є своєрідним носієм для продовження та передачі історій. Він не тільки відтворює сліди історичних вулиць та провулків, які були знесені, але й забезпечує своєрідну температуру міської пам’яті для нових вулиць та провулків.

Візуальна Комунікація

Plates

Візуальна Комунікація Для демонстрації різних відділів господарського магазину Didyk Pictures виникла ідея представити їх у вигляді декількох табличок з різними предметами обладнання, які подаються в ресторані. Білий фон і білий посуд допомагають підкреслити подані предмети і полегшують відвідувачам магазину пошук певного відділу. Зображення також використовувались на рекламних щитах та плакатах розміром 6х3 метри у громадському транспорті по всій Естонії. Білий фон і проста композиція дозволяють сприймати це рекламне повідомлення навіть людині, яка проїжджає на машині.

Скульптура

Iceberg

Скульптура Айсберги - це внутрішні скульптури. Поєднуючи гори, можна побудувати гірські хребти, ментальні пейзажі зі скла. Поверхня кожного предмета з переробленого скла унікальна. Таким чином, кожен об’єкт має унікальний характер, душу. Скульптури розміщені вручну, підписані та пронумеровані у Фінляндії. Основна філософія скульптури Айсберга - відображення змін клімату. Тому використовуваний матеріал - це вторинне скло.

Додаток Для Перегляду

TTMM for Pebble

Додаток Для Перегляду TTMM - це колекція 130 годин, призначена для смарт-годинника Pebble 2. Конкретні моделі показують час і дату, тиждень, кроки, час роботи, відстань, температуру та стан акумулятора або стан Bluetooth. Користувач може налаштувати тип інформації та переглянути додаткові дані після струшування. Годинники TTMM - це простий, мінімальний, естетичний дизайн. Це поєднання цифр та абстрактної інфо-графіки, ідеально підходить для епохи роботів.

Додаток Для Перегляду

TTMM for Fitbit

Додаток Для Перегляду TTMM - це колекція 21 годинника, призначена для смарт-годинників Fitbit Versa та Fitbit Ionic. Обличчя годинника мають складні налаштування лише за допомогою простого натискання на екран. Це робить їх дуже швидкими та простими в налаштуванні кольорів, попередньо встановлених дизайнів та ускладнень у налаштуваннях користувачів. Він натхненний такими фільмами, як Blade Runner та серіали Twin Peaks.