Дизайн журналу
Дизайн журналу
Прилад Миттєвого Збільшення Губ

Xtreme Lip-Shaper® System

Прилад Миттєвого Збільшення Губ Система Xtreme Lip-Shaper® - перший у світі клінічно перевірений безпечний косметичний прилад для збільшення губ у домашніх умовах. Він використовує 3500-річний китайський метод «припікання» - іншими словами, всмоктування - в поєднанні з передовою технологією формування губ, щоб миттєво контурировать і нарощувати губи. Дизайн створює захоплюючу однодольну та подвійну губу нижньої губи, як і Анджеліна Джолі. Користувачі можуть окремо збільшувати верхню або нижню губу. Конструкція також побудована для підняття дуг лука Купідона, заповнення губних ям для підняття куточків старіння рота. Підходить для обох статей.

Кубики Цукру

Two spoons of sugar

Кубики Цукру Випити чай або випити кави - це не просто втамувати спрагу. Це церемонія балування та обміну. Додавання цукру до кави чи чаю може бути таким же простим, як ви пам’ятаєте римські цифри! Незалежно від того, чи потрібна вам одна ложка цукру чи дві-три, вам просто потрібно вибрати одну з трьох цифр, зроблених із цукру, і покласти її у свій гарячий / холодний напій. Єдина дія і ваша мета вирішена. Ні ложки, ні вимірювання, це стає таким простим.

Туалет Для Собак

PoLoo

Туалет Для Собак PoLoo - це автоматичний туалет, який допомагає собакам жити в спокої, навіть коли надворі гарна погода. Влітку 2008 року під час вітрильного відпочинку з трьома сімейними собаками Еліана Реджорі, кваліфікований матрос, розробив PoLoo. Зі своїм другом Аднаном Аль Мале замислив щось, що допоможе не тільки якості життя собак, а й покращить тих власників, які є літніми або інвалідами та не можуть вийти з дому в зимовий період. Це автоматично, уникайте запахів і простий у використанні, для перевезення, прибирання та ідеально підходить для тих, хто живе в квартирах, для власників будинків і човнів, готелів та курортів.

Шпаківня

Domik Ptashki

Шпаківня Через монотонний спосіб життя та відсутність стійкої взаємодії з Природою людина живе в стані постійної розбитості та внутрішнього незадоволення, що не дозволяє йому насолоджуватися життям повною мірою. Це можна зафіксувати, розширивши межі сприйняття та здобувши новий досвід взаємодії людина-природа. Чому птахи? Їх спів позитивно впливає на психічне здоров'я людини, також птахи захищають довкілля від комах-шкідників. Проект Домік Пташки - це можливість створити корисне сусідство та приміряти на себе роль орнітолога, спостерігаючи і піклуючись про птахів.

Робота По Догляду За Домашніми Тваринами

Puro

Робота По Догляду За Домашніми Тваринами Завданням дизайнера було вирішити проблеми в вихованні собак на 1 особу. Тривожні розлади собачих тварин та фізіологічні проблеми кореняться від тривалого періоду відсутності доглядачів. Завдяки невеликим житловим приміщенням опікуни поділили побутове середовище з тваринами-супутниками, що спричинило санітарні проблеми. Надихнувшись від больових точок, дизайнер придумав робочого догляду, який 1. грає та взаємодіє з тваринами-компаньйонами, підкидаючи частування, 2. очищає пил і крихту після внутрішніх заходів; 3. приймає запахи та шерсть, коли тварини-компаньйони відпочинок.

Модуль Котячих Меблів

Polkota

Модуль Котячих Меблів Якщо у вас є кішка, ви, мабуть, мали принаймні дві з цих трьох проблем, вибираючи для неї житло: відсутність естетики, стійкості та комфорту. Але цей підвісний модуль вирішує ці проблеми, поєднуючи три фактори: 1) Мінімалізм дизайну: простота форми та мінливість кольорового дизайну; 2) Екологічно чисті: деревні відходи (тирса, стружка) безпечні для здоров'я кота та власника; 3) Універсальність: модулі поєднуються між собою, що дозволяє створити окрему квартиру для котів всередині вашого будинку.