Дизайн журналу
Дизайн журналу
Багатофункціональний Портативний Пристрій

Along with

Багатофункціональний Портативний Пристрій Проект забезпечує переносний життєвий досвід для відкритого натовпу, який в основному розділений на дві частини: основний корпус і модулі, які можна змінити. Основний корпус включає функції зарядки, зубну щітку та гоління. Фітинги включають зубну щітку та гоління. натхнення для продукту надійшло від людей, які люблять подорожувати та перевантажувати багаж, тому портативний універсальний пакет став продуктом позиціонування. Зараз багато хто любить подорожувати, тому портативні товари стають вибором. Цей товар відповідає попиту на ринку.

Ліжко Для Котів

Catzz

Ліжко Для Котів При розробці ліжка для котів Catzz натхнення черпали потреби котів і господарів, а також об’єднання функцій, простоти та краси. Під час спостереження за котами їх унікальні геометричні риси надихнули на чисту і впізнавану форму. Деякі характерні поведінкові зразки (наприклад, рух вух) увійшли в досвід користування котом. Крім того, маючи на увазі власників, метою було створити предмет меблів, який вони могли б налаштувати та з гордістю демонструвати. Більше того, важливо було забезпечити легке обслуговування. Все це забезпечує гладкий геометричний дизайн та модульна структура.

Елітні Меблі

Pet Home Collection

Елітні Меблі Pet Home Collection — це меблі для домашніх тварин, розроблені після уважного спостереження за поведінкою чотирилапих друзів у домашньому середовищі. Концепція дизайну — це ергономіка та краса, де благополуччя означає баланс, який тварина знаходить у власному просторі в домашньому середовищі, а дизайн — це культура життя в компанії домашніх тварин. Ретельний підбір матеріалів підкреслює форми та особливості кожного предмета меблів. Ці об’єкти, володіючи автономією краси та функції, задовольняють інстинкти домашніх тварин та естетичні потреби домашнього середовища.

Переноска Для Домашніх Тварин

Pawspal

Переноска Для Домашніх Тварин Переноска для тварин Pawspal заощадить енергію та допоможе власнику тварини швидко доставити. Концепція дизайну переноски для тварин Pawspal, натхненна космічним шаттлом, за допомогою якої вони можуть доставити своїх милих вихованців куди завгодно. А якщо у них є ще один вихованець, вони можуть поставити ще одного зверху і приєднати колеса внизу, щоб тягнути переноски. Крім того, Pawspal має внутрішній вентиляційний вентилятор, який зручний для домашніх тварин і легко заряджається за допомогою USB C.

Прилад Миттєвого Збільшення Губ

Xtreme Lip-Shaper® System

Прилад Миттєвого Збільшення Губ Система Xtreme Lip-Shaper® - перший у світі клінічно перевірений безпечний косметичний прилад для збільшення губ у домашніх умовах. Він використовує 3500-річний китайський метод «припікання» - іншими словами, всмоктування - в поєднанні з передовою технологією формування губ, щоб миттєво контурировать і нарощувати губи. Дизайн створює захоплюючу однодольну та подвійну губу нижньої губи, як і Анджеліна Джолі. Користувачі можуть окремо збільшувати верхню або нижню губу. Конструкція також побудована для підняття дуг лука Купідона, заповнення губних ям для підняття куточків старіння рота. Підходить для обох статей.

Кубики Цукру

Two spoons of sugar

Кубики Цукру Випити чай або випити кави - це не просто втамувати спрагу. Це церемонія балування та обміну. Додавання цукру до кави чи чаю може бути таким же простим, як ви пам’ятаєте римські цифри! Незалежно від того, чи потрібна вам одна ложка цукру чи дві-три, вам просто потрібно вибрати одну з трьох цифр, зроблених із цукру, і покласти її у свій гарячий / холодний напій. Єдина дія і ваша мета вирішена. Ні ложки, ні вимірювання, це стає таким простим.