Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Інтер’Єру

Gray and Gold

Дизайн Інтер’Єру Сірий колір вважається нудним. Але сьогодні цей колір є одним із головних укладок у таких стилях, як лофт, мінімалізм та хай-тек. Сірий колір - це уподобання приватності, трохи спокою та відпочинку. В основному він запрошує тих, хто працює з людьми або займається пізнавальними вимогами, як загальний колір інтер'єру. Стіни, стеля, меблі, штори та підлога сірі. Відтінки та насиченість сірого відрізняються лише. Золото додавали додаткові деталі та аксесуари. Це підкреслено рамкою малюнка.

Будинок

Santos

Будинок Використовуючи дерево як основний конструктивний елемент, будинок зміщує два рівні в розрізі, створюючи засклений дах, щоб інтегруватися з контекстом і дозволяти проникненню природного світла. Простір подвійної висоти формулює цей зв'язок між першим поверхом, верхнім поверхом та ландшафтом. Металевий дах над ліхтарем пролітає, захищаючи його від падіння західного сонця і формально відновлюючи об'єм, обрамляючи бачення природного середовища. Програма сформульована шляхом розміщення громадського користування на першому поверсі та приватного користування на верхньому поверсі.

Комерційний Дизайн Інтер’Єру

KitKat

Комерційний Дизайн Інтер’Єру Інноваційно представити концепцію та загальний бренд через дизайн магазину, спеціально для канадського ринку та клієнтури Yorkdale. Використання досвіду попереднього спливаючого вікна та міжнародних локацій для інновацій та переосмислення всього досвіду. Створіть ультра-функціональний магазин, який би добре працював для дуже великого трафіку, складного простору.

Дизайн Інтер’Єру

Arthurs

Дизайн Інтер’Єру Сучасний північноамериканський гриль, коктейльний зал та тераса на даху, розташований у Тодіндо Мідтаун, відзначають вишукане класичне меню та поблажливі напої підпису. У ресторані Артура є три різних місця для задоволення (обідня зона, бар та патіо на даху), які відчувають себе одночасно інтимними та просторими. Стеля унікальний за своєю конструкцією з гранованих дерев’яних панелей з дерев’яним шпоном, побудованим для посилення восьмикутної форми приміщення та імітує вигляд висіченого кришталю, що висить нагорі.

Кумедний Будинок Для Дітей

Fun house

Кумедний Будинок Для Дітей Цей дизайн будинку призначений для того, щоб діти могли навчатися та грати, що є абсолютно веселим будинком від супер батька. Дизайнер поєднав здорові матеріали та захисні форми, щоб створити чудовий та цікавий простір. Вони намагалися зробити затишний і теплий дитячий ігровий будинок, намагалися посилити відносини батько-дитина. Клієнт сказав дизайнеру досягти 3 цілей, які були: (1) природні та безпечні матеріали, (2) зробить дітей та батьків щасливими та (3) достатньо місця для зберігання. Дизайнер знайшов простий і зрозумілий метод досягнення мети, яка є будинком, самим початком дитячого простору.

Внутрішній Будинок

Spirit concentration

Внутрішній Будинок Що таке простір для будинку? Дизайнер вважає, що дизайн виходить з вимог власника, досягнувши душі до простору. Тому дизайнер орієнтувався на своє призначення простору милою парою. Обидва власника люблять матеріали та дизайнерські рішення щодо японської культури. Представляючи спогади між їхніми думками, вони вирішили використовувати різні текстури деревини, щоб створити будинок душі. Отже, вони склали 3 цілі консенсусу цього ідеального будинку, які були: (1) атмосфера спокою, (2) гнучкі та чарівні громадські простори та (3) комфортні та невидимі приватні простори.