Дизайн журналу
Дизайн журналу
Китайський Ресторан

Pekin Kaku

Китайський Ресторан Новий ремонт ресторану Пекін-Каку пропонує стилістичне переосмислення того, яким може бути ресторан у пекінському стилі, відкидаючи традиційне рясне орнаментальне оформлення на користь більш спрощеної архітектоніки. На стелі представлена червона Аврора, створена за допомогою штор із струни завдовжки 80 метрів, а стіни оброблені традиційними темними шанхайськими цеглами. Культурні елементи тисячолітньої китайської спадщини, включаючи воїнів з теракоти, червоного зайця та китайської кераміки, були виділені в мінімалістичному відображенні, що забезпечує контрастний підхід до декоративних елементів.

Японський Ресторан

Moritomi

Японський Ресторан Переїзд Морітомі, ресторану, де пропонують японську кухню, поряд із світовою спадщиною, замок Хімеджі, досліджує взаємозв'язок між істотністю, формою та традиційною інтерпретацією архітектоніки. Новий простір намагається відтворити візерунок укріплень замку з різних матеріалів, включаючи грубі та відполіровані камені, чорну оксидну сталь та килимки татамі. Підлога, зроблена з дрібного гравію, покритого смолою, являє собою замковий ров. Два кольори, білий і чорний, протікають, як вода ззовні, і перетинають дерев'яні решітки, прикрашені вхідними дверима, до приймальні.

Сімейне Проживання

Sleeve House

Сімейне Проживання Цей по-справжньому унікальний будинок був розроблений відомим архітектором та науковцем Адамом Дайемом і нещодавно зайняв друге місце в конкурсі American-Architects US Building of the Year. Будинок 3-БР / 2,5 ванни розташований на відкритих прокатних луках, в обстановці, яка забезпечує приватність, а також драматичні види на долину та гори. Настільки загадкова, як і практична, структура була задумана схематично як два пересічні рукавні об'єми. Стійкий фасад з обвугленого дерева, який отримав стійке джерело, надає будинку шорстку вивітрювальну текстуру, сучасну реінтерпретацію старих коморів у долині Гудзона.

Арт-Простір

Surely

Арт-Простір Це мистецтво, повсякденне і роздрібне все, що поєднуються в одному просторі. Оскільки архітектура - це країна, фабрика бічних швейних гачків. Вся будівля зберігає строкату фактуру стіни, так як шарова текстура простору створює різний контраст із зовнішнім, також створює космічний досвід. Відмовився від занадто жорсткого декору, використовував м'яке прикраса для показу, яке створювало розслаблююче відчуття. Контраст між створенням та раннім етапом є більш гнучким для сталого розвитку космосу в майбутньому.

Торговий Центр

Shuimolanting

Торговий Центр Китайський стиль цього випадку переймає на ринку темний кавово-червоний мелений камінь та пусту природне освітлення підлогового вікна, утворюючи контраст між світлом і відтінком, віртуальним та реальним. Віртуальні та алюмінієві дерев’яні решітки, мідні аркуші лотосу з аркушами на місці води, а також інсталяція китайської структури персонажів у зоні відпочинку - точка "двору з орхідеєю з чорнилом"; справа. Зокрема, використання нових матеріалів віспи, як правило, виділяє неординарність, але також геніально знижує вартість поверхні.

Салон-Салон

Agape

Салон-Салон Для відмежування від звичайного виставкового простору ми визначаємо цей простір як фон, який може підкреслити красу товару. Цим визначенням ми хочемо створити часовий етап, коли товар може світитися спонтанно. Також ми створюємо часову вісь, щоб показати кожен продукт, який показав у цьому просторі, був зроблений з різних часів.