Дизайн журналу
Дизайн журналу
Офіс

The Duplicated Edge

Офіс Дубльований край - це дизайн для Підготовчої школи-супутникової програми Toshin в місті Каваніші, Японія. Школа хотіла нових прийомів, консультацій та конференцій у вузькій кімнаті 110 м2 з низькою стелею. Ця конструкція пропонує відкритий простір, позначений різким трикутним прийомом та лічильником інформації, що розділяє простір на функціональні сутності. Лічильник покритий поступово висхідним білим металевим листом. Ця комбінація дублюється дзеркалами у задньому дворі та світловідбиваючими алюмінієвими панелями на стелі, що розширює простір на ширші розміри.

Шоу-Рум

Origami Ark

Шоу-Рум Шкіряний павільйон Origami Ark або Sun Show - це виставковий зал для виробництва шкіри Sansho в Хімеджі, Японія. Завдання полягала в тому, щоб створити простір, здатний демонструвати більше 3000 товарів у дуже стриманій зоні, і змусити клієнта зрозуміти величезну різноманітність продуктів під час відвідування салону. Ковчег Орігамі використовує 83 невеликі одиниці розміром 1,5х1,5х2 м3, об'єднані нерівномірно, щоб створити великий тривимірний лабіринт і надає відвідувачам та досвіду подібний до вивчення тренажерного залу в джунглях.

Офісна Будівля

The PolyCuboid

Офісна Будівля PolyCuboid - це нова будівля штаб-квартири компанії TIA, компанії, яка надає страхові послуги. Перший поверх формували межі майданчика та водопровід діаметром 700 мм, що перетинає майданчик під землею, обмежуючи фундаментний простір. Металева структура розчиняється у різноманітних блоках композиції. Стовпи та балки зникають із космічного синтаксису, проектуючи враження предмета, одночасно усуваючи вигляд будівлі. Об'ємний дизайн натхненний логотипом TIA, що перетворює саму будівлю на ікону, що представляє компанію.

Школа

Kawaii : Cute

Школа Оточена сусідніми середніми школами для дівчат, ця супутникова підготовча школа Toshin використовує своє стратегічне розташування на зайнятій торговій вулиці, щоб показати унікальний навчальний дизайн. Відповідно до зручності для важких занять та невимушеної атмосфери для розваги, дизайн сприяє жіночій природі своїх користувачів та пропонує альтернативну матеріалізацію абстрактному поняттю «Каваї», в значній мірі використовується школярками. Кімнати для букетів та занять у цій школі мають форму восьмикутного будинку з двосхилим дахом, як це показано в дитячій книжці з малюнками.

Клініка Урології

The Panelarium

Клініка Урології Панеларіум - це новий простір клініки для доктора Мацубари, одного з небагатьох хірургів, сертифікованих для роботи на робототехнічних системах да Вінчі. Дизайн надихнувся з цифрового світу. Компоненти бінарної системи 0 і 1 були інтерпольовані в простір білого кольору і втілені панелями, які витікають зі стін і стелі. Підлога також відповідає такому ж дизайнерському аспекту. Панелі, хоча їх випадковий вигляд є функціональним, вони стають знаками, лавками, прилавками, поличками для книг і навіть ручками для дверей, а головне - жалюзі, що забезпечують мінімальну конфіденційність для пацієнтів.

Ресторан І Магазин Udon

Inami Koro

Ресторан І Магазин Udon Як архітектура може представляти кулінарну концепцію? The Edge of the Wood - це спроба відповісти на це питання. Інамі Коро винаходить традиційну японську страву удон, дотримуючись загальних прийомів приготування. Нова будівля відображає їх підхід, переглядаючи традиційні японські дерев'яні конструкції. Всі контурні лінії, що виражають форму будівлі, були спрощені. Сюди входить скляний каркас, захований усередині тонких дерев’яних стовпів, нахил даху та стелі обертається, а краї вертикальних стін виражаються однією лінією.