Дизайн журналу
Дизайн журналу
Вілла

Shang Hai

Вілла Вілла надихнула фільму «Великий Гетсбі», адже власник чоловіка також є у фінансовій галузі, а господині подобається старий шанхайський стиль арт-деко 1930-х років. Після того, як Дизайнери вивчили фасад будівлі, вони зрозуміли, що він також має стиль арт-деко. Вони створили унікальний простір, який відповідає вподобаному власнику стилю арт-деко 1930-х років і відповідає сучасним стилям життя. Щоб зберегти узгодженість простору, вони обрали кілька французьких меблів, світильників та аксесуарів, розроблених у 1930-х роках.

Вілла

One Jiyang Lake

Вілла Це приватна вілла, розташована на півдні Китаю, де дизайнери застосовують теорію дзен-буддизму на практиці для здійснення дизайну. Відмовившись від непотрібного та використання природних, інтуїтивно зрозумілих матеріалів та стислих методів дизайну, дизайнери створили простий, тихий та комфортний сучасний східний життєвий простір. Комфортний сучасний східний житловий простір використовує таку ж просту мову дизайну, як і високоякісні італійські сучасні меблі для внутрішнього простору.

Лікувальна Клініка Краси

Chun Shi

Лікувальна Клініка Краси Концепція дизайну, що стоїть за цим проектом, - це "клініка на відміну від клініки", її надихнули деякі невеликі, але красиві художні галереї, і дизайнери сподіваються, що ця медична клініка має темперамент галереї. Таким чином гості можуть відчути вишукану красу та невимушену атмосферу, а не напружене клінічне середовище. Вони додали балдахін на вході та край безкінечного басейну. Басейн візуально з'єднується з озером і відображає архітектуру та денне світло, приваблюючи гостей.

Бізнес-Хол

Rublev

Бізнес-Хол Дизайн вітальні натхненний російським конструктивізмом, Татлінською вежею та російською культурою. Вежі у формі союзу використовуються як прихильники очей у вітальні, це створює різні простори в зоні відпочинку як певний вид зонування. Через куполи круглої форми лаунж - це комфортна зона з різними зонами загальною місткістю 460 місць. Місце передбачується з різними видами сидіння, для обіду; робочий; затишок і розслаблення. Круглі куполи світла, розташовані на сформованій хвилястою стелі, мають динамічне освітлення, яке змінюється в денний час.

Житловий Будинок

SV Villa

Житловий Будинок Приміщення SV Villa - жити в місті з привілеями сільської місцевості, а також сучасним дизайном. Сайт, з незрівнянним видом на місто Барселону, гори Монджуїк та Середземне море на задньому плані, створює незвичайні умови освітлення. Будинок орієнтований на місцеві матеріали та традиційні методи виробництва, зберігаючи дуже високий рівень естетики. Це будинок, який має чуйність та повагу до своєї ділянки

Житлові Одиниці

The Square

Житлові Одиниці Ідея дизайну полягала в тому, щоб вивчити архітектурні відносини між різними формами, які складаються разом для створення подібних рухомих одиниць. Проект складається з 6 одиниць, кожен з яких - 2 контейнеровози, закріплені один над одним, утворюючи масу форми L. Ці пристрої у формі L закріплюються в положеннях, що перекриваються, створюючи порожнечі та тверді тіла, щоб створити відчуття руху та забезпечити достатнє денне світло та хорошу вентиляцію середовище. Основна мета дизайну полягала в тому, щоб створити маленький будиночок для тих, хто ночує на вулицях, де немає будинку чи притулку.