Дизайн журналу
Дизайн журналу
Книгарня, Торговий Центр

Jiuwu Culture City , Shenyang

Книгарня, Торговий Центр Компанія Jato Design отримала завдання перетворити традиційну книгарню в динамічний простір для багаторазового використання - бути не лише торговим центром, але й культурним центром заходів, натхнених книгами тощо. Центрепіце - це простір героїв, де відвідувачі переїжджають до більш світлого тону, обробленого деревини, підсиленого драматичними конструкціями. Кокони, схожі на ліхтар, звисають під стелею, а сходи служать спільним простором, який спонукає відвідувачів затриматися і читати, сидячи на сходах.

Дизайн Інтер’Єру Готелю

Stories Container

Дизайн Інтер’Єру Готелю Контейнер перевозить вантажі до місць. У готелі передбачені місця відпочинку для мандрівників. Тимчасове місце відпочинку - це те, що у них спільне. Ось чому використовувати «контейнер» як концепцію готелю. Готель - це не лише відпочинок, а й простір з індивідуальністю. Кожна кімната має своє вираження та індивідуальність. Тому створіть вісім різних наборів як наступні: "Побалуйте", "розвивайте", "WabiSabi", "Блиск квітки", "Pantone", "Фантазія", "Подорож" та "Балерина". Стайний будинок - це не тільки місце відпочинку, але і станція харчування для вашого духу.

Дизайн Інтер’Єру Офісу

Yuli Design Studio

Дизайн Інтер’Єру Офісу На вулицях завжди надто багато брудних табличок у вертикальних, горизонтальних та бічних напрямках, що блокують справжній архітектурний вигляд. Це закликає розглянути, як переосмислити вивіски, щоб покращити та модернізувати ефекти, принесені такими зовнішніми декоративними виробами. Точка дизайну інтер’єру полягає в тому, щоб розкласти попередній макет. Введено природне освітлення. Горище побудовано підвищеним простором. Там, де сходи були змінені. Змінення місця, де були сходи, скорочує час вертикальних рухів. Це створює нову можливість поза старими межами.

Перукарня

Taipei Eros

Перукарня Перукарні базуються на геометрії чорного, білого та сірого кольорів. Жести стрижки волосся переводяться на масування скульптурних утворень. Трикутний мотив формує функціональні кубики та площини від стелі до підлоги завдяки складанню, розкроюванню та пошиванню. Світлові бруски, вбудовані в розділові лінії, сприяють численним поясам освітлення, слугуючи додатковим освітленням при вирішенні стану опущеної стелі. Вони розширюються і меандрують відбиттям великого дзеркала, вільно перекидаючись між площинами і тривимірністю.

Приватний Сад

Ryad

Приватний Сад Завдання полягало у модернізації старого заміського будинку та перетворює його у царство спокою та тиші, всебічно працюючи як на архітектурній, так і на ландшафтній територіях. Фасад було оновлено, були проведені цивільні роботи на тротуарах та басейні плавальних басейнів та підпірних стін, що створило нові кузні залізниці для арк, стін та огорож. Садівництво, зрошення та водоймище, а також блискавка, меблі та приладдя також були всебічно затримані.

Кафе Та Ресторан

Roble

Кафе Та Ресторан Ідея його дизайну була взята з американських стейк і коптилень, і в результаті дослідницької групи першої фази дослідницька група вирішила використовувати дерево і шкіру темних кольорів, таких як чорний і зелений, разом із золотом і трояндою золото брали з теплим і легким розкішним світлом. Характеристики конструкції - це 6 великих підвісних люстр, які складаються з 1200 анодованої сталі ручної роботи. А також 9-метрова барна стійка, яка покрита парасолькою 275 сантиметрів, яка складається з красивих і різних пляшок, без будь-якої опори накриває барну стійку.