Дизайн журналу
Дизайн журналу
Салон-Салон

Agape

Салон-Салон Для відмежування від звичайного виставкового простору ми визначаємо цей простір як фон, який може підкреслити красу товару. Цим визначенням ми хочемо створити часовий етап, коли товар може світитися спонтанно. Також ми створюємо часову вісь, щоб показати кожен продукт, який показав у цьому просторі, був зроблений з різних часів.

Міжнародна Школа

Gearing

Міжнародна Школа Концептуальна форма кола Міжнародної школи Дебрецена символізує захист, єдність та спільність. Різні функції виглядають як з'єднані шестірні, павільйони на струні, розташованій на дузі. Фрагментація простору створює різноманітні спільноти між класами. Новий космічний досвід та постійна присутність природи допомагають учням у творчому мисленні та вияві своїх ідей. Шляхи, що ведуть до позаукраїнських навчальних садів та лісу, завершують концепцію кола, створюючи захоплюючий перехід між побудованим та природним середовищем.

Приватна Резиденція

House L019

Приватна Резиденція У всьому будинку був використаний простий, але витончений концепт матеріалу та кольору. Білі стіни, дерев’яні дубові підлоги та місцевий вапняк для ванних кімнат та димоходів. Точно складена деталізація створює атмосферу чутливої розкоші. Саме складені види визначають вільний плаваючий L-подібний життєвий простір.

Офіс

Studio Atelier11

Офіс Будівля будувалася на «трикутнику» із найсильнішим візуальним зображенням оригінальної геометричної форми. Якщо ви дивитесь з високого місця, ви можете бачити загалом п’ять різних трикутників. Поєднання трикутників різної величини означає, що «людина» та «природа» відіграють певну роль як місце, де вони зустрічаються.

Житловий Будинок

Tei

Житловий Будинок Був високо оцінений той факт, що комфортне життя після виходу на пенсію, яка займає більшу частину приміщень схилу схилів, реалізується завдяки стійкому дизайну звичним способом. Вживати багате середовище. Але на цей раз це не архітектура вілли, а особисте житло. Тоді спершу ми почали складати структуру, виходячи з того, що вона здатна комфортно провести звичайне життя без необгрунтованості усього плану.

Внутрішні Загальні Зони

Highpark Suites

Внутрішні Загальні Зони Поширені райони Highpark Suites досліджують бездоганну інтеграцію міського стилю життя Gen-Y із зеленим життям, бізнесом, дозвіллям та громадськістю. Від вестибюлів з вау-факторами до скульптурних небесних кортів, функціональних залів та прикольних залів для нарад ці зручності розроблені для того, щоб мешканці могли використовуватись як прибудова своїх будинків. Натхнений безшовним житлом на свіжому повітрі, гнучкістю, інтерактивними моментами та палітрою міських кольорів та текстур, MIL Design розсунув межі, щоб створити унікальну, стійку та цілісну спільноту, де кожен простір має на увазі мешканців та тропічне оточення.