Дизайн журналу
Дизайн журналу
Роздавальна Аптека

The Cutting Edge

Роздавальна Аптека Різний край - це аптека для роздачі, що стосується сусідньої загальної лікарні Даїчі в місті Хімеджі, Японія. У таких типах аптек клієнт не має прямого доступу до продуктів, як у роздрібному типі; скоріше його лікарські препарати на задньому подвір’ї готують фармацевт після того, як представить медичний рецепт. Ця нова будівля була покликана сприяти іміджу лікарні шляхом впровадження високотехнологічного різкого зображення відповідно до передової медичної технології. У результаті виходить білий мінімалістичний, але повністю функціональний простір.

Флагманський Магазин

WADA Sports

Флагманський Магазин Щоб відсвяткувати своє 30-річчя, WADA Sports переїжджає до недавно побудованого штаб-квартири та флагманського магазину. Внутрішня частина магазину має гігантську еліптичну металеву конструкцію, яка підтримує будівлю. Під еліптичною структурою вироби ракетки вирівняні в спеціально розробленому кріпленні. Ракетки розташовані послідовно і їх легко взяти під руку по черзі. Вище еліптична форма використовується як показ різноманітних цінних старовинних та сучасних ракетки, зібраних з усієї країни та перетворення інтер'єру магазину в музей ракетки.

Офіс

The Duplicated Edge

Офіс Дубльований край - це дизайн для Підготовчої школи-супутникової програми Toshin в місті Каваніші, Японія. Школа хотіла нових прийомів, консультацій та конференцій у вузькій кімнаті 110 м2 з низькою стелею. Ця конструкція пропонує відкритий простір, позначений різким трикутним прийомом та лічильником інформації, що розділяє простір на функціональні сутності. Лічильник покритий поступово висхідним білим металевим листом. Ця комбінація дублюється дзеркалами у задньому дворі та світловідбиваючими алюмінієвими панелями на стелі, що розширює простір на ширші розміри.

Шоу-Рум

Origami Ark

Шоу-Рум Шкіряний павільйон Origami Ark або Sun Show - це виставковий зал для виробництва шкіри Sansho в Хімеджі, Японія. Завдання полягала в тому, щоб створити простір, здатний демонструвати більше 3000 товарів у дуже стриманій зоні, і змусити клієнта зрозуміти величезну різноманітність продуктів під час відвідування салону. Ковчег Орігамі використовує 83 невеликі одиниці розміром 1,5х1,5х2 м3, об'єднані нерівномірно, щоб створити великий тривимірний лабіринт і надає відвідувачам та досвіду подібний до вивчення тренажерного залу в джунглях.

Офісна Будівля

The PolyCuboid

Офісна Будівля PolyCuboid - це нова будівля штаб-квартири компанії TIA, компанії, яка надає страхові послуги. Перший поверх формували межі майданчика та водопровід діаметром 700 мм, що перетинає майданчик під землею, обмежуючи фундаментний простір. Металева структура розчиняється у різноманітних блоках композиції. Стовпи та балки зникають із космічного синтаксису, проектуючи враження предмета, одночасно усуваючи вигляд будівлі. Об'ємний дизайн натхненний логотипом TIA, що перетворює саму будівлю на ікону, що представляє компанію.

Школа

Kawaii : Cute

Школа Оточена сусідніми середніми школами для дівчат, ця супутникова підготовча школа Toshin використовує своє стратегічне розташування на зайнятій торговій вулиці, щоб показати унікальний навчальний дизайн. Відповідно до зручності для важких занять та невимушеної атмосфери для розваги, дизайн сприяє жіночій природі своїх користувачів та пропонує альтернативну матеріалізацію абстрактному поняттю «Каваї», в значній мірі використовується школярками. Кімнати для букетів та занять у цій школі мають форму восьмикутного будинку з двосхилим дахом, як це показано в дитячій книжці з малюнками.