Дизайн журналу
Дизайн журналу
Будинок Відпочинку

Chapel on the Hill

Будинок Відпочинку Простоявши занедбаним більше 40 років, напівзруйновану методистську каплицю на півночі Англії було перетворено на будинок відпочинку для 7 осіб. Архітектори зберегли первісні характеристики - високі готичні вікна та головний зал для сходу - перетворили каплицю на гармонійний та комфортний простір, залитий денним світлом. Ця будівля XIX століття розташована в сільській англійській сільській місцевості, з якої відкривається панорамний вид на пагорби та прекрасну сільську місцевість.

Офіс

Blossom

Офіс Хоча це офісні приміщення, він використовує сміливе поєднання різних матеріалів, а зелена структура посадки дає відчуття перспективи протягом дня. Дизайнер надає лише простір, а життєздатність простору все ще залежить від власника, використовуючи силу природи та неповторний стиль дизайнера! Офіс вже не є єдиною функцією, дизайн більш різноманітний, і він буде використовуватися у великому та відкритому просторі для створення різних можливостей між людьми та оточенням.

Офіс

Dunyue

Офіс Під час бесіди дизайнери дозволяють проектувати не лише просторовий поділ інтер'єру, але і зв'язок міста / простору / людей разом, щоб навколишнє середовище та простір не конфліктували в місті, а денний час - це прихований фасад на вулиці, ніч. Тоді він стає скляним світловим ящиком у місті.

Їдальня

Elizabeth's Tree House

Їдальня Демонструючи роль архітектури в лікувальному процесі, будинок дерева Єлизавети - це новий павільйон їдальні для терапевтичного табору в Кілдаре. Обслуговуючи дітей, які одужують від серйозних захворювань, простір утворює деревний оазис посеред дубового лісу. Динамічна, але функціональна система діагностування деревини включає виразний дах, обширне скління та барвисту обшивку з модрини, створюючи внутрішній обідній простір, який формує діалог з навколишнім озером та лісом. Глибокий зв’язок з природою на всіх рівнях сприяє комфорту, розслабленню, оздоровленню та чарівності користувачів.

Мульти Комерційний Простір

La Moitie

Мульти Комерційний Простір Назва проекту La Moitie походить від французького перекладу половини, і дизайн влучно відображає це балансом, що був досягнутий між протилежними елементами: квадрат і коло, світло і темно. Враховуючи обмежений простір, команда прагнула встановити як зв’язок, так і поділ між двома окремими роздрібними зонами шляхом застосування двох протилежних кольорів. Хоча межа між рожевим і чорним просторами чітка, але також розмита в різних точках зору. Спіральна сходи, наполовину рожева і наполовину чорна, розміщена в центрі магазину і забезпечує.

Лікувальний Центр Краси

LaPuro

Лікувальний Центр Краси Дизайн - це більш ніж хороша естетика. Це спосіб використання простору. Медичний центр інтегрує форму і функціонує як єдине ціле. Розуміння запитів користувачів та переживання їм тонких дотиків у навколишньому середовищі, що відчуває полегшення та справжню турботу. Дизайн та нова технологічна система пропонують рішення для користувача та прості в управлінні. Враховуючи стан здоров'я, здоров'я та здоров'я, центр прийняв екологічно стійкі матеріали та контролює процес будівництва. Всі елементи вбудовані в дизайн, який справді підходить для користувачів.