Дизайн журналу
Дизайн журналу
Набір Меблів

ChuangHua Tracery

Набір Меблів ChuangHua Tracery підходить для домашнього деко, комерційного простору, готелю чи студії, його суть натхненна ChuangHua, китайським візерунком решітки вікон. Використовуючи технологію згинання листового металу та покриття порошковою фарбою яскравого червонуватого кольору, виділяється чисто білим кольором, який просвічував його святковий вигляд, роблячи їх вільними від металевого зображення твердого, холодного та важкого. Естетично простий чистий та охайний у своїй структурній формі дизайн, коли світло проходить через малюнок малюнка за допомогою лазерного різання, тінь проектується на навколишню стіну та підлогу, що демонструє блиск краси.

Навчальна Навчальна Іграшка

GrowForest

Навчальна Навчальна Іграшка Допомога дітям зрозуміти цілі сталого розвитку життя на суші, охорону, збереження та відновлення лісового господарства. Модель дерев, ідентична домашнім деревним породам акації, кедрового кедра, точігі, тайваньської ялиці, камфорного дерева та азіатської ялиці. Теплий дотик дерев’яної текстури, унікальний аромат кожного виду дерева та висота місцевості для різних порід дерев. Ілюстрована книга оповідань допомагає глибоко вкоренити дітей із поняттям збереження лісів, вивчаючи відмінності між деревами дерев на Тайвані, наближаючи концепцію збереження лісів до книжки з малюнками.

Валіза Стійкості

Rhita

Валіза Стійкості Збірка та демонтаж, розроблений з метою стійкості. З розробленою інноваційною системою шарнірної конструкції 70 відсотків деталей було зменшено, немає клею або заклепки для фіксації, не зашивання внутрішньої підкладки, що полегшує ремонт, і зменшення 33 відсотків вантажу, зрештою, розширення валізи життєвий цикл. Всі деталі можна придбати індивідуально, для налаштування власної валізи або заміни деталей, не потрібно повертати валізу до центру ремонту, економить час та зменшує навантаження на вуглець.

Відкритий Металевий Стілець

Tomeo

Відкритий Металевий Стілець Протягом 60-х років прозорливі дизайнери розробили перші пластикові меблі. Талант дизайнерів у поєднанні з універсальністю речовини призвів до його незамінності. І дизайнери, і споживачі пристрастилися до нього. Сьогодні ми знаємо його екологічні небезпеки. Тим не менше, тераси ресторану залишаються наповненими пластиковими стільцями. Це тому, що ринок пропонує мало альтернативи. Світ дизайну залишається рідко населеним виробниками сталевих меблів, навіть іноді публікуючи конструкції з кінця 19 століття ... Тут приходить народження Tomeo: сучасний, легкий і складний сталевий стілець.

Установка Ліхтаря

Linear Flora

Установка Ліхтаря Лінійна флора натхненна цифрою "три" з бугенвілеї, квітки графства Пінтунг. Окрім трьох пелюсток бугенвілії, видно знизу твори мистецтва, варіації та кратні трійки можна було помітити в різних аспектах. Щоб відсвяткувати 30-ту річницю фестивалю ліхтаря на Тайвані, художник дизайну освітлення Рей Тен Пай був запрошений Департаментом з питань культури округу Пінтунг, щоб створити нетрадиційний ліхтар, унікальне поєднання форми та технології, надіславши повідомлення про трансформацію спадщини фестивалю і з'єднує це з майбутнім.

Навколишнє Світло

25 Nano

Навколишнє Світло 25 Нано - це художній світлий інструмент для відображення ефемерності та постійності, народження та смерті. Працюючи з Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, баченням якого є створення систематичної петлі для переробки скла для стійкого майбутнього, 25 Nano вибрало відносно крихкий міхур як середовище на відміну від твердого скла для втілення ідеї. У інструменті світло мерехтить протягом життєвих циклів міхура, проектуючи райдужний колір і тіні на навколишнє середовище, створюючи мрійливу атмосферу навколо користувача.