Дизайн журналу
Дизайн журналу
Концепція Шезлонгу

Dhyan

Концепція Шезлонгу Концепція салону Dyhan поєднує сучасний дизайн із традиційними східними ідеями та принципами внутрішнього спокою, поєднуючись із природою. Використовуючи Lingam як форму натхнення та дерево Бодхі та Японські сади як основу на модулях концепції, Dhyan (санскрит: медитувати) перетворює східні філософії в різноманітні конфігурації, дозволяючи користувачеві вибрати свій шлях до дзен / релаксації. Режим водяного ставу оточує користувача водоспадом та ставком, тоді як режим саду оточує користувача зеленню. Стандартний режим містить місця зберігання під платформою, яка виконує функції полиці.

3D-Контроль Доступу До Розпізнавання Обличчя

Ezalor

3D-Контроль Доступу До Розпізнавання Обличчя Познайомтеся з системою управління кількома датчиками та камерами, Ezalor. Алгоритми та локальні обчислення розроблені для конфіденційності. Технологія боротьби з підробкою на фінансовому рівні запобігає підробці масок для обличчя. М’яке світловідбиваюче освітлення приносить комфорт. За мить очі, користувачі можуть легко отримати доступ до місця, яке вони люблять. Його аутентифікація без дотику забезпечує гігієну.

Колекція Меблів

Phan

Колекція Меблів Phan Collection натхненний контейнером Phan, який є тайською культурою контейнерів. Дизайнер використовує структуру контейнерів Phan, щоб зробити структуру меблів, яка робить її міцною. Створіть форму та деталі, які роблять її сучасною та простою. Для виготовлення складної та унікальної деталі, яка відрізняється від інших, дизайнер використовував технологію лазерного різання та комбіновану машину для складання металевого листа з деревом з ЧПУ. Поверхня була оброблена порошковою системою, щоб структура залишалася довгою, міцною, але легкою.

Розкладний Табурет

Tatamu

Розкладний Табурет До 2050 року дві третини земного населення проживатимуть у містах. Основна амбіція Tatamu - забезпечити гнучкі меблі для людей, чий простір обмежений, включаючи тих, хто часто пересувається. Метою є створення інтуїтивно зрозумілих меблів, які поєднують в собі стійкість із надто тонкою формою. Для розгортання табурета потрібен лише один закручуючий рух. Хоча всі петлі, виготовлені з міцної тканини, зберігаючи її легку вагу, дерев’яні сторони забезпечують стабільність. Після того, як тиск чиниться на нього, стілець лише зміцнюється, оскільки його шматки фіксуються разом, завдяки унікальному механізму та геометрії.

Стілець

Haleiwa

Стілець Haleiwa вплітає стійку ротанга в криволінійні криві і віддає виразний силует. Природні матеріали віддають шану традиціям кустарних промислів на Філіппінах, перероблених для сучасності. У поєднанні або використовуваному як висловлювання, універсальність дизайну змушує цей стілець адаптуватися до різних стилів. Створюючи баланс між формою та функцією, грацією та силою, архітектурою та дизайном, Haleiwa така ж зручна, як і красива.

Лампа Завдання

Pluto

Лампа Завдання Плутон міцно тримає фокус на стилі. Його компактний аеродинамічний циліндр оснащений елегантною ручкою, що нахилена над кутовою основою штатива, що дозволяє легше розміщувати його м'яким, але зосередженим світлом з точністю. Його форма була натхнена телескопами, але натомість вона прагне зосередитись на землі замість зірок. Виконаний за допомогою 3D-друку з використанням пластику на основі кукурудзи, він унікальний, не тільки для використання 3D-принтерів у промисловий спосіб, але й екологічно чистий.