Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стіл

Patchwork

Стіл Йылмаз Доган, який починав ідею, що різні промислові матеріали можна використовувати разом на підносі для столу, сказав, що він створив гнучкість у вашому столі, щоб ви могли вносити зміни, щоб адаптуватись до різних тенденцій у будь-який час. Завдяки повністю розбитому дизайну, Patchwork - це динамічний дизайн, який легко адаптується до різних приміщень, як обідні та робочі столи.

Очисні Споруди

Waterfall Towers

Очисні Споруди Будівля виходить за межі місця, оскільки вона переформулює штучне місце, яке стає частиною єдиного природного середовища. Межа між містом та природою визначається та посилюється наявністю греблі. Кожна форма стосується іншої, що відображає симбіотичні системи впорядкування природи. Більш конкретно в конкретній концепції, злиття ландшафту та архітектури відбувається з використанням потоку води як функціонального, а згодом і організаційного елемента.

Журнальний Столик

Ripple

Журнальний Столик Середні таблиці, які використовуються, зазвичай розміщуються посередині пробілів і створюють труднощі з проблемами підходу. З цієї причини службові таблиці використовуються для відкриття цього проміжку. Для вирішення цієї проблеми Yılmaz Dogan об'єднав дві функції в дизайні Ripple і розробив динамічний дизайн продукту, який може бути як середньою підставкою, так і сервісним столом, який рухається з асиметричною рукою і рухається вдалині. Цей динамічний рух збігся з рідинними лініями проектування Ріппла, що відбиваються від природи з мінливістю краплі та хвилями, утвореними цією краплею.

Яхта

Portofino Fly 35

Яхта Портофіно Fly 35, наповнений природним світлом від великих вікон, розташованих у залі, також у кабінах. Його розміри пропонують безпрецедентне відчуття простору для човна такого розміру. Колірна палітра у всьому інтер’єрі тепла і природна, вибираючи рівноважні композиції кольорів і матеріалів, створюючи обстановку в сучасних і комфортних приміщеннях, дотримуючись міжнародних тенденцій дизайну інтер’єру.

Мийка

Thalia

Мийка Умивальник, схожий на бутон, готовий зацвісти і заповнитися: він настільки квітучий, що був зроблений з майстерного з'єднання твердої деревини модрини і тику, есенції у верхній частині, а іншого в нижній. Міцна і безпечна відповідність, що забезпечує особливий елегантний дотик і кольорову жвавість з веселим переплетенням зерен з завжди різними відтінками, які створюють унікальні умивальники. Краса цього предмета характеризується його асиметрією та стрункістю зіткненням різних форм та деревної сутності.

Освітлювальна І Звукова Система

Luminous

Освітлювальна І Звукова Система Світлодіодні розроблені, щоб запропонувати ергономічне освітлення та оточуючу систему звуку в одному продукті. Він спрямований на створення емоцій, які користувачі бажають відчути і використали поєднання звуку і світла для досягнення цієї мети. Звукова система, розроблена на основі відображення звуку та імітує 3D об'ємний звук у приміщенні, не потребуючи проводки та встановлення кількох колонок навколо місця. Як підвісне світло, Luminous створює пряме і непряме освітлення. Ця система освітлення забезпечує м'яке, рівномірне та низьке контрастне світло, що запобігає відблисків та проблем із зором.