Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стіл Для Ноутбуків

Ultraleggera

Стіл Для Ноутбуків У житловому просторі користувача він зможе взяти на себе завдання журнального столика та задовольнити потреби поставити, залишити, пам’ятаючи про ряд предметів; Він не тільки розроблений для використання ноутбука, але може бути менш специфічним для використання ноутбука; Він може допускати різні положення сидіння, не обмежуючи рухливості при використанні на коліні; Коротше кажучи, домашні меблі, яка не призначена для використання на колінах, але все ж рекомендується використовувати в моменти, знайдені в сидіннях, таких як крісла для сидінь на короткий термін.

Стілець

Stocker

Стілець Стокер - це злиття між табуретом і стільцем. Легкі дерев'яні сидіння, що складаються, підходять для приватних та напівфабрикатів. Його виразна форма підкреслює красу місцевої деревини. Складна конструкція та конструкція дозволяє їй із товщиною матеріалу 8 мм із 100-відсоткової масивної деревини створити надійний, але легкий виріб вагою лише 2300 Грам. Компактна конструкція Stocker дозволяє економити місця. Укладаючись один на одного, його можна легко зберігати, а завдяки інноваційному дизайну Stocker можна просунути повністю під стіл.

Журнальний Столик

Drop

Журнальний Столик Крапля, яка продукується ретельно майстрами з дерева та мармуру; складається з лакового корпусу з масиву дерева та мармуру. Специфічна текстура мармуру відокремлює всі вироби один від одного. Космічні частини краплинного журнального столика допомагають організувати приладдя для маленького будинку. Ще одна важлива властивість конструкції - легкість пересування, що забезпечується прихованими колесами, розташованими під кузовом. Цей дизайн дозволяє створювати різні комбінації з мармуровими та кольоровими альтернативами.

Робочий Стіл

Timbiriche

Робочий Стіл Дизайн, схоже, відображає постійно мінливе життя сучасної людини в полівалентному та винахідницькому просторі, який з єдиною поверхнею, відповідним відсутністю або наявністю шматочків дерева, які ковзають, виймають або розміщують, пропонує безмежність можливостей для організації об'єктів в робочому просторі, забезпечуючи постійність у створених на замовлення місцях і що відповідають потребам кожної миті. Дизайнери надихаються традиційною грою в тімбіріче, переробляючи суть розміщення матриці особистих рухомих точок, що забезпечує грайливий простір на робочому місці.

Пристосований Килим

Jigzaw Stardust

Пристосований Килим Килими виконані в ромбах і шестикутниках, їх легко розмістити поруч з протиковзкою поверхнею. Ідеально підходить для покриття підлоги і навіть для стін, щоб зменшити тривожні звуки. Шматки випускаються у двох різних видах. Світло-рожеві шматки вишиті вручну з вовни NZ з вишитими лініями з бананового волокна. Сині шматки надруковані на шерсті.

Електрогітара

Eagle

Електрогітара Орел представляє нову концепцію електричної гітари, засновану на легкій, футуристичній та скульптурній конструкції, з новою мовою дизайну, натхненною Streamline та Organic Design Philosophies. Форма і функція об'єднані в ціле ціле об'єднання з збалансованими пропорціями, переплетеними обсягами та елегантними лініями з відчуттям потоку і швидкості. Напевно, одна з найлегших електрогітар на фактичному ринку.