Дизайн журналу
Дизайн журналу
Диван

Gloria

Диван Дизайн - це не лише зовнішня форма, але це також дослідження внутрішньої структури, ергономіки та сутності об'єкта. У цьому випадку форма є дуже сильною складовою, і саме розріз, наданий виробу, надає йому особливості. Перевагою Gloria є сила на 100% налаштувати, додаючи різні елементи, матеріали та обробку. Великою особливістю є всі зайві елементи, які можна додати магнітами на структурі, надаючи виробу сотні різних форм.

Скляна Ваза

Jungle

Скляна Ваза Натхненна природою, приміщення колекції скла джунглів - створювати предмети, які отримують свою цінність завдяки якості, дизайну та матеріалу. Прості форми відображають безтурботність середовища, при цьому невагомі і сильні одночасно. Вази роздуваються та мають форму вручну, підписуються та пронумеровані. Ритм процесу виготовлення скла гарантує, що кожен предмет колекції джунглів має унікальну кольорову гру, що імітує рух хвиль.

Ваза

Rainforest

Ваза Вази дощового лісу - це суміш тривимірних форм і традиційної скандинавської техніки паром. Шматки у формі руки мають надзвичайно товсте скло з невагомо плаваючими бризками кольору. Колекція studiomade натхненна контрастами природи та тим, як вона створює гармонію.

Освітлення

Thorn

Освітлення Вважаючи, що можна вирощувати та диференціювати органічні форми в природі, не порушуючи їх структуру та вираження за збігом обставин, і що люди мають інстинктивну спорідненість до природних форм, Ілмаз Доган сказав, що, розробляючи Торн, він хотів відобразити ріст із формами, які наслідувати природу без будь-яких обмежень розмірів в освітленні. Шип, який є джерелом натхнення для природної гілки Шипи; Зростає у випадковій структурі і утворює природний характер, відповідає різним потребам і не має обмеження розміру, як хороший дизайн освітлення.

Стіл

Patchwork

Стіл Йылмаз Доган, який починав ідею, що різні промислові матеріали можна використовувати разом на підносі для столу, сказав, що він створив гнучкість у вашому столі, щоб ви могли вносити зміни, щоб адаптуватись до різних тенденцій у будь-який час. Завдяки повністю розбитому дизайну, Patchwork - це динамічний дизайн, який легко адаптується до різних приміщень, як обідні та робочі столи.

Очисні Споруди

Waterfall Towers

Очисні Споруди Будівля виходить за межі місця, оскільки вона переформулює штучне місце, яке стає частиною єдиного природного середовища. Межа між містом та природою визначається та посилюється наявністю греблі. Кожна форма стосується іншої, що відображає симбіотичні системи впорядкування природи. Більш конкретно в конкретній концепції, злиття ландшафту та архітектури відбувається з використанням потоку води як функціонального, а згодом і організаційного елемента.